Klanten beoordelen ons met een 9.6

Juwelier Eric

In onze winkel gelegen aan het Plein hartje centrum van Wateringen heeft onze winkel een gezellig huiselijke sfeer. We vinden het belangrijk ruim tijd te nemen voor onze, veelal vaste, klanten en daar waar het kan even samen bij te praten met een goed kopje koffie. 

Het enthousiasme en positiviteit van Eric is aanstekelijk en dat voel en ervaar je ook bij zijn team en bij de klanten in de winkel. Voor alles is een passende oplossing te bedenken en we helpen je vanuit een behoefte , snel en goed naar een leuk  cadeau, een blijvend sieraad of een mooi aandenken. 

Ons assortiment is breed en daarmee vind je bijna altijd het gewenste cadeau- of sieraad wat past bij de gelegenheid of persoon die je voor ogen hebt. Of het nu trouwringen betreft of een geboorte, een liefdesbetuiging aan partner of kind, je vindt het bij ons. En anders maken we het vakkundig op maat. 

Bekende horlogemerken zijn bij ons ruim te vinden. Nieuw en populair zijn de smartwatches. Een nieuwe trend waarbij handige functionaliteiten op het gebied van gezondheid en vitaliteit onderdeel zijn van sportieve maar toch chique horloges.

Bij het assortiment van sieraden kijk je je ogen uit. Kiezen lijkt dan vaak lastig maar samen vinden we het gewenste cadeau of sieraad. We pakken dat ook nog eens smaakvol en feestelijk in! 

Loop gewoon eens binnen en ervaar onze gastvrijheid en ons vakmanschap. Inspiratie op doen en kennis maken. Iedere reparatievraag kun je bij ons kwijt van klokken tot horloges of het repareren of weer mooi maken van een familie sieraad.

Nieuw is onze vernieuwde website met online shop. Hier kun je je ook nu je laten inspireren of je cadeau of sieraad direct kopen. Natuurlijk kun je ook inspiratie op doen om vervolgens het in de winkel te zien of te kopen. Online gekochte producten pakken we zorgvuldig in en laten we veilig  bezorgen of we brengen het persoonlijk.

Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram. Zo vernieuwen we steeds weer maar met een vertrouwd gevoel. Volg jij ons al? 

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.